Betere en fijnere samenwerking met FirstDrives

Iedereen heeft van die momenten in je werk dat je denkt: “Wat is dit toch geweldig om te doen!” Het zijn de werkzaamheden waarvoor je uit je bed springt, waar je energie van krijgt en waar je naar uitkijkt. Maar helaas er is geen baan waar alles leuk is. Er zijn ook taken waarvan je denkt: moet dat? En toch, het moet gebeuren en je hebt er vaak alleen maar last van als je het niet doet. Maar hoe kun je jezelf of je medewerkers zover krijgen om.

Met behulp van FirstDrives ga je ontdekken welke 2 drijfveren voor jou belangrijk zijn en wat dat betekent voor wat je leuk vindt en minder leuk vindt. En wat motiveert jouw collega? Begrijpen jullie elkaar goed, vullen jullie elkaar aan, of hebben jullie vaak ruzie? FirstDrives geeft ideeen voor een (nog) betere en fijnere samenwerking.

FirstDrives is ontworpen met de methode van Management Drives. Een bekende naam op het gebied van gedrag, samenwerking en leiderschap. ManagementDrives geeft inzicht in wat een team of persoon motiveert. Dit maakt het mogelijk om te voorspellen hoe dat team of die persoon hun kennis en talenten inzet. Alle informatie wordt weergegeven in 6 kleuren. Elke kleur vertegenwoordigt een bepaalde stijl van motivatie, leiderschap of organisatiecultuur. FirstDrives geeft inzicht in de 2 belangrijkste drijfveren. Management Drives geeft inzicht in alle drijfveren, en ook relevantie en gedrag onder druk. Onze consultants kunnen je helpen een keuze te maken welke tool het beste past in jouw organisatie of situatie, neem contact met ons op, we helpen je graag.

Gebruikers
0 k+
Bedrijven geholpen
0 +
Talen beschikbaar
0 +

Neem de eerste stap

Ontdek de drijfveren van jezelf en je team. Heel gemakkelijk om te begrijpen wat medewerkers motiveert zodat je de juiste persoon in de juiste rol kan aannemen of ontwikkelen in je bedrijf.

Geen case studies gevonden.

De laatste berichten over FirstDrives

Geen artikelen gevonden