Easy peasy, bewezen en betrouwbaar

FirstDrives geeft je makkelijk en snel inzicht in de 2 belangrijkste drijveren. De tekst is FirstDrives is opgesteld rekening houdend met B1 taalniveau. De tekst wordt ondersteund met afbeeldingen en is beschikbaar in meerdere talen. In minder dan 2 minuten zie je al wat je 2 belangrijkste drijfveren zijn. Meer informatie over wat jouw kleuren en de andere kleuren betekenen vind je in je mail, zodat je alles nog eens rustig kan nalezen. Het was nog nooit zo gemakkelijk om te begrijpen wat je collega’s motiveert zodat je de juiste persoon in de juiste rol kan aannemen of ontwikkelen in je bedrijf.

Maar 4 stappen:

In de mail

Duidelijk uitleg

Vul je gegevens in

FirstDrives is een personnlijk profiel. We gebruiken je gegevens om je naam op het profiel te zetten en je mailadres om je je profiel en de extra uitleg toe te sturen

Kies wat het beste bij je past

Per vraag krijg je de keuze wat het beste bij je past. Is het moeilijk zijn om te kiezen? Kies dan wat je het eerste dacht te kiezen. De foto’s ondersteunen de tekst, die aangepast is aan taalniveau B1.

Makkelijk

Kiezen

Just

Swipe

Bewezen

Resultaat

Deze kleuren passen bij jou

Je krijgt meteen je kleuren te zien in de app. Met een korte uitleg wat deze kleuren betekenen over je drijfveren.

Extra uitleg in je mail

We sturen je kleuren met extra uitleg en informatieover alle 6 kleuren van FirstDrives naar je mail. Lekker makkelijk nog eens nalezen en informatie over de kleuren van je collega’s.

Samenwerken wordt

Beter en leuker